HÄLSOSKOLAN
Vänder sig till företag som vill att sina anställda skall lära sig hur man lever ett hälsosamt liv och vara pigga och glada på jobbet!

Ett föredrag som ger de anställda ny inspiration och kunskap om kost, träning och dem själva! Varför det är bra att träna, vilken träning ska dom göra, hur ska dom komma igång? Vad innebär återhämtning och hur ska dem skilja på bra och dålig stress? Minst sagt en givande och matnyttig föreläsning bestående av fyra viktiga hörnstenar;

  • Hantera stress & återhämtning
  • Hur kroppen funkar
  • Träning, motion och allt det där!
  • Kostens betydelse

 

Pris: 14000 ex moms

Föreläsningen kan anpassas med större fokus på något speciellt block efter företagets önskemål.

 

KROPPSKOMPLEX OCH INSTAGRAMHETSfridafoto
Vänder sig till föreningar och skolor som vill  lyfta frågor om prestationsångest, kroppskomplex och dålig självkänsla.
 

. Det blir mer och mer betydelsefullt att vara smal, snygg, prestera och kontrollera sin kropp, sin vikt och sitt utseende. Kroppen fokuseras på ett helt annat sätt än tidigare; vilka är det som ser och vad ser de? Dagligen projiceras bilderna på unga kvinnors kroppar som berättar hur de ska se ut, hur mycket de ska väga osv. Positiv uppmärksamhet fås oftast vid prestation eller ett vackert utseende. Allt fler ungdomar känner stor press vilket kan leda till psykisk ohälsa.

Den här föreläsningen lägger även grund för ett diskussionsforum för lärare och tränare med de aktiva och hjälper dem att stärka sin självkänsla.

Pris: 7000 ex moms