15. juni 2008 · 2 comments · Categories: Allmänt

I tisdags kom som sagt vårt hus på plats och hur underbart det nu än kan låta så har det varit en lång och turbulent resa. Trodde man skulle glömma av allt detta när man klev in i sitt nya fina hus. Men efter en liten rundvandring och tyvärr några få men chockerande upptäkter var det ytterligare några saker att lägga på ”strulhögen”.

Det var fel tapet i klädvården (men gjorde faktiskt inte så mycket för den tapeten va snyggare än den vi valt, men ändå!)
Sedan va det sprickor i både trapporna som skall stå på utsidan och sist och värst så var de fel klinkers i det ena badrummet!!!! SNYFT…
Det löjliga är att man inte ens orkar bli upprörd eftersom det varit så mycket strul hela vägen! Så kort sagt, skall ni bygga hus någongång se till att kolla upp allt minst två gånger själv. Jag och min sambo har varit allt för naiva och blåögda och får nu i efterhand äta upp detta med råge! ÄR tillexempel bygglovsritningar som ej skickats in till kommunen, precis huset står redan på plats och det finns inte bygglov på en del saker. Stod finstillt i kontraktet att det finns en sk GA på vår tomt. ” En Gemensamhets Anläggning, så som en liten delad väg” sa vår säljare vid kontraktuppläsningen. ”OK” svarade vi fåntrattar och skrev så fint våra signaturer på den streckade linjen. Idag vet vi att det innebar att 100kvm av vår tomt försvann till den här ”lilla” gemensamma vägen. Vi har nämligen en hörntomt och tydligen har vägen breddats på vår tomts bekostnad. Vi har med andra ord betalat 120000kr för ett stycke väg som alla får köra på. Underbart!
Det vi lärde oss är att aldrig skriva på ett papper om inte någon kunnig har fått läsa igenom det som kan förklara de olika förkortningar!
Men tro inte att strulet tar slut där….men det får jag dra någon annan gång!
Tråkigt nog har jag gått och blivit förkyld också, va inte särskilt många veckor sedan jag va förkyld…så ingen träning i morgon. Hem, äta C-vitamin och mat för att gå upp tidigt och ha möte med det nya jobbet för att planera.

kram kram

2 kommentarer

  1. Can you be more specific about the content of your article? After reading it, I still have some doubts. Hope you can help me.

  2. Wow, marvelous blog structure! How long have you ever been blogging for?
    you make blogging glance easy. The entire glance of your site is fantastic, as well as the content!

    You can see similar here sklep online

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.