Tiden bara flyger iväg!
I morgon börjar första kursen på det nya jobbet.
Ska bli jättespännande att lära sig lett helt nytt märke!
Hade möte idag med Nääs Skönhetsfabrik där vi gick igenom lite saker, åt en fantastiskt god lunch i den oerhört vackra restaurangen och avslutade med det vi alla väntat på. Få se lokalerna! Är fortfarann en hel del saker som inte är färdiga än men WOW säger jag bara! Vilken arbetsplats man kommer att få!

                                                                                    *        *         *

I fredags åkte jag och Mathias en sväng till Långasand.
Kände att jag behövde komma bort. från alla måsten.  Att jag bara behövde få sitta och titta ut över havet och bara andas in havsluften. Vilket va precis det vi gjorde! Vi satt i flera timmar på stranden och bara tittade på havet, hundarna och varandra!  Kändes underbart!

//Frida


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.