Vaknade i morse och det bara öser ner regn, skulle ta bilen och köra till gymmet och då starta inte  h*elvetet!
Blir så matt! Var inte längesedan toppackningen gick på den och man blev tvungen att laga den (eller pappa i alla fall, bra med en händig sådan!)
Jag va helt död när jag kom hem igår. Stensomna med en gång tills Mathias kom hem och väckte mig.
Idag är jag ialla fall utvilad, dock lite sur över att mina gymplaner gick åt stöpet. Blev en rask promenad i hellregnet istället. Va minst sagt dyngsur när jag kom hem. Har en väldigt konstig träningsvärk i min mage och ländrygg. Har ju varit öppet hus på Skönhetsfabriken hela helgen och jag har kört fem stycken Core pass på tre dagar!! Kan ju knappt sträck på mig för att magmusklerna är så korta och ansträngda.
Jobba till nio ikväll och sen köra 40min förbränning.
///Kram
                   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.