Fastnade framför tv:n efter min grötfrukost (ett recept som jag snott från Sofies blogg, himla gott får jag säga!.) Det är den löjliga talkshowen Rachel Ray, där det skriks, gapas och lagas mat. Dr Phils fru är dagens gäst är där och pratar om hur hon får sin hud att se så bra ut och vad man kan göra utan botox…..säkert! Kvinnan är 53 år och har inte en rynka…! Hon hade även med sig lite olika krämer som hon använder och tycker är jättebra. När man är hudterapeut funkar det liksom inte med att någon bara säger "åh det här är en så skön kräm. Använd den!" Aktiva ingredienser tack!!

Har kört på bra med förbränningen, 40min  5 dagar i veckan. Har hållit på i två veckor nu och det börjar märkas lite grann på kläderna. Vågen är i stort sett oförändrad. Men är bara att ligga i ordentligt för att nå sitt mål.
//////kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.