Har kört på bra med förbränningen hela föra veckan och så kom helgen och det blev sena utgångar båda fredan och lördan. Hade väldigt roligt båda dagarna. På fredagen firade vi Emmas födelsedag  med tapas och vin på Inferno med sedan fortsatt utgång. Blev en seg lördag tills vi åkte upp till tomten ocg grejde med den. Jösses vilket  slit! Är tur att man inte har en större tomt. Blev inte heller någon inflytt  i fredgs som i hoppades på.
Så som det ser ut nu så får vi vänta tålmodigt tills den 25 aug…
Lörag kväll va det inflyttningsfest hos Caroline! Mer alkohol och kul. Dansa gjorde vi på Peacock hela natten och avrundade kvällen med en Burger King….mums (ätardag!). Man kände sig lite trött ocg svullen på söndagen och idag vaknade jag med världens ont i halsen. Är så svullen i halsen att jag har ont i nacken och ända upp till öronen.
Kroppen ömmar och jag känner mig allmänt klen. Min kropp klarar väl inte riktigt av både alkohol och tung träning.
Får väl gå och lägga mig och hoppas jag blir frisk fort!!  
På söndag är det Nike Here I am tour! Klasser hela dagen!
Men först lite fest bilder!!!!!!!

  
                                                          Söta Caroline och jag


                                 Kille som spelade gryym saxofon


          Gamle vännen Ella (som jag ej sett på ett år) med pojkvän

//Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.