Har bestämt mig för att tävla  Athletic Fitness nästa år. Anledningen till att jag ej väljer Body Fitness är för att där krävs att man ligger på en lägre fettprocent för att ha en chans i jämförelse med Athletic Fitness., där lite mer fett på benen ändå är acceptabelt. Jag har ju en ganska kurvig kropp och det sista stället fettet försvinner på på mig är just låren och på benen.  För några år sedan tävlade jag i Athletic Fitness och va då nere i 49kg och upplevde att mina lår hade  allt för hög fettprocent i jämförelse med resten av kroppen.  Känner mig väldigt glad och upprymd över mitt beslut och längtar efter att se lite mer resultat på min träning.  Fokus ett blir att gå ner 5kg för att mycket lättare kunna klara av att göra chins och dips. Tänk själv att hänga på en extra 5kgs vikt. Är ganska tungt. Så att bli lite lättare kommer verkligen underlätta min träning. Jag kommer höja min träningsitensitet och fortsätta ligga på de kaloriintag jag har idag ,med mindre plats för utsvävningar givetvis. Så skall 5kg vara borta ca  i slutet på januari.
Nu ska jag dricka lite kaffe och sen göra mig i ordning för att åka till Ikea och köpa hyllor och värmeljus (vad annars) med mina svärföräldrar som är på besök.

2 kommentarer

  1. Wow, superb weblog layout! How lengthy have you
    been blogging for? you made running a blog look easy.

    The total glance of your site is wonderful, as well as the content material!

    You can see similar here sklep internetowy

  2. This was both informative and hilarious! For further reading, check out: LEARN MORE. Any thoughts?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.