10 små sötnosar, Fyra hanar och sex tikar!
Nu börjar nedräkningen till att en får följa med hem!
Längtar!!

____________________________________________________________

Skulle göra lite ärenden idag, bland annat klippa mig på Haga Beauty vilket jag blev
helnöjd med. Trots att jag kom tjugo minuter försent pga jag inte hittade… typiskt mig…
Så här blev i alla fall resultatet. Fint va?!

Caisa fick i alla fall vara ensam hemma en liten stund, vilket brukar funka fint om hon får vara i gästrummet. Idag när jag kom hem var hon inte där! Blev livrädd först och tänkte att hon säkert ätit upp hela vårt hem. Lyckligtvis tog det inte lång stund innan hon kom skuttandes när hon hörde att jag kommit hem  och det enda hon ätit upp va en penna och rökelse (inte vet jag var hon hittade dom någonstans men men) Nu skall jag alldeles strax köra PT, sen tänkte jag träna lite själv och när man kommer hem har Mathias fixat mat. Pizza till sig och Thaimat till mig. Mumsigt!  Känner mig lite trött. Kom hem för ca en timma sedan efter en långpromenaden med Caisa. Vi gick runt Stamsjön i det underbara vädret! En kaffe så piggar man nog på sig // Kram Frida

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.