Igår va första passet tungt! Jag var laddad till tårna men tyvärr hann jag inte längre än att köra ett set latsdag ,fören jag kände av ryggf’n. Vilket innebär att min ryggmuskelatur fortfaran är i kramp, bara att jag inte känner av krampen till vardags utan först när jag belastar den. Finns inte så mycket annat jag kan göra än att avvakta med de "riktiga" vikterna och fortsättta med att köra lätt och funktionellt.
_________________________________________________________________________

Idag var sista gången på lydnadsträningen. Sist jag skrev något om Caisa och hennes träning gick jag ganska hårt åt den lilla sötnosen  och skrev att jag skulle ge upp lydnadstränngen med henne men med ytterligare några veckors träning och lite mer tålamod så har jag fått nytt hopp! Hon uppförde sig exemplariskt idag (enligt mina ögon och så bra som en RR kan ). Jag har insett att jag faktiskt behöver träna mer och att jag själv behöver träna på att ge belöningen på rätt ställe.

En liten (eventuellt blivande) valp som sörplar kvällsmat! // Kram F

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.