25. mars 2009 · 2 comments · Categories: Allmänt
Ibland blir verkligen allting som man vill och jag kan inte vara gladare!!!

Under den senaste tiden har jag fått flera glädjande besked och min omgivning består av glada positiva människor som ger mig bra energi och gör att man inte kan vara annat än glad!!Jag har bland annat fått ett nytt jobb där jag kommer jobba med Medicinsk Hudvård, vilket jag velat från första början när jag läste till Hudterapeut. Ska bli så spännande att få lära sig nya märken och ny apparatur! Jag har redan börjat testa en ny nattcreme med glukolsyra och jag kan inte säga annat än att jag älskar den! På sikt hoppas jag oxå på att bli permanent helt hårlös…bortsett från huvudet då….hi hi.
_____________________________________________________________________ 

Idag hälsade vi på valparna! Är nu bara 2½ vecka kvar innan sötnosen får följa med hem och nu är det även bestämt vilken! Blir levertjejen! Dock blev mamma Jamila ormbiten när vi hälsade på och blev tvungen att åka till akuten. Efter att jag och Mathias burit in alla valparna i värmen skulle vi åka hem men bilen var låst och bilnyckeln var kvar i bilen…  Caisa hade råkat låsa in sig när hon studsade runt i bilen i hopp om att någon skulle förbarma sig över henne och släppa ut henne. Niklas var i alla fall snäll och bjöd på kaffe och fika innan Pappa kom med extranyckel.

Söta Blenda!!!
Vi hörs snart lovar att blogga mer! och oftare! Kram
 

2 kommentarer

  1. Your article helped me a lot, is there any more related content? Thanks!

  2. This article had me hooked! For further reading, check out: DISCOVER MORE. What are your thoughts?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.