30. mars 2009 · 1 comment · Categories: Allmänt

Den här dagen har verkligen bara sprungit iväg för mig. Har stressat från det ena stället till det andra. Först jobba några timmar på Advanced, sen skynda sig iväg på PTR (Peter Thomas Roth)kurs i Sisjön (som jag knappt hittade till), sen skynda tillbaka till Advanced för att ha en behandling och sen skynda till Fustra för att köra kunder. Phu…
Skippa träningen idag. Behöver fixa och dona med en del papper hemma. Får ta mig i kragen i morgon istället och ta en morgonpromenad med Caisa! Måste faktiskt börja göra det ordentligt nu för att hinna till sommarformen!
Fick faktiskt en komplimang idag av en killkompis som jag inte sett på ett tag
 "Har du gått ner i vikt? för du ser så tränad ut !"  Och bra som man är på att ta komplimanger svarar man artigt; "Va?! Tycker du?! Nä, snarare tvärtom!" 
Jag ska erkänna och säga att jag varit dålig på att köra kondition….men jag ökar som bara den i de flesta övningar när jag kör styrka. Det är ialla fall nått! Sen är förresten min bil färdigfixad så nu går den som en klocka!

_____________________________________________________

Kollade runt i datorn på gamla bilder från sommaren. Läängtar!!!

1 kommentar

  1. Very well written! The points discussed are highly relevant. For further exploration, I recommend visiting: LEARN MORE. Keen to hear everyone’s opinions!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.