Den här veckan har gått i en rusande fart! Jag har jobbat väldigt mycket men det underbara vädret  gör att det känns som att man har hur mycket energi som helst!
I tisdags hjälpte en kollega på jobbet att lägga en Kemisk Peeling på mig. Vi gick på det tunga kavalleriet med en gång. 30% TCA. Det kändes kan jag lova! Fast jag är faktiskt en riktig mes när det kommer till smärta. Men vad gör man inte för att bli fin=)


Jag på jobbet


Peter Thomas Roth, Underbart märke!
__________________________________________________________________________

Den ena fondtapeten är nu uppe! Det blev såå snyggt asså!!
Återstår bara den fina fototapeten. Förhoppningsvis kommer den upp nu i veckan.

(inte bästa ljuset för att få en fin bild men men)

Jobbade hela fredagen, skyndade mig till gymmet  för att hinna köra lite armar. Riktigt bra pass! Skön träningsvärk i armarna. Hem, duscha och sen kom Jessica och Madde förbi för att dricka lite vin och tjöta. Var riktigt mysigt med sällskap då Mathias va på Kickoff med jobbet.

Lördag blev det snabbträning, ben. Jag var ännu starkare den här gången och det känns nu på byxorna att de sitter lite tajtare på lår och rumpa. Inte direkt överlycklig över detta men jag vet i alla fall att det inte är pågrund utav fett…
Sedan skyndade jag mig ner till Långasand för att mysa i vårsolen.

Ciao så länge!

2 kommentarer

  1. Can you be more specific about the content of your article? After reading it, I still have some doubts. Hope you can help me.

  2. Your humor added a lot to this topic! For additional info, click here: FIND OUT MORE. What do you think?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.