Idag hade jag en kort och skön jobbdag. Pappa pasade alla tre monster. Svea, Caisa och Blenda. Han tycker att det är mysigt även om han inte riktigt vill erkänna det. Efter att jag fixat håret på Haga Beauty åkte jag och Mathias för att köpa valpfoder på Lerums Hund och katt. Bra socialträning för minstingen. Hon fick ett koppel och tuggben också.
Man kan ju inte låta bli… Tänkte jag skulle kamoflage halsband till de båda tjejerna sen när Blenda har blivit stor. Älskar ju kamoflage! Vi shoppade färdigt och tog sedan en kaffe och fralla i solen på Bagges torg . Jättemysigt förutom att Caisa är en klanthund.
Mamma påstår att vi är lika till sättet… lika klumpiga och rastlösa. Hursomhelst reste jag på mig och Caisa tror med en gång att vi ska gå och bara slänger sig fram utan en tanke på att hon befinner sig under ett kafébord. Givetvis välter hon det och kaffekoppar och porslin flyger åt alla håll och går i tusen delar. Inte alls pinsamt!
Nä nu skall jag äta lite och slappa framför tv:n/// Kram

2 kommentarer

  1. Fantastic article! Your perspective on this topic is truly insightful. For those looking to explore this further, I found an excellent resource that complements your points: READ MORE. I’m eager to hear what others think about this!

  2. You have mentioned very interesting points! ps decent site.Blog monry

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.