Man upphör aldrig att förvånas och det är bara att inse att saker och ting inte blir som man har tänkt. Givetvis skapar man sitt liv själv genom att ha mål och en plan på hur man skall nå sitt mål. Men jag menar allt rumtomkring. Man har inte alltid en plan och det är då oförutsedda saker dyker upp. Impulsgrejer eller saker som bara händer för att man inte tänkt på konsekvenserna  eller händer just för att man tänkt igenom konsekvenserna
"När en dörr stängs öppnas en annan". Oftast stämmer det. Vilket är tur!!

__________________________________________________________________________________

Lilla Blena mår bra och växer så  det knakar! Hon har blivit jättegrov och tung!
Hon är allt en liten "jucker". Fem gånger har hon nu tagit tag i mitt ben och börjart jucka.
Hon är allt en liten dominant sak. Aldrig varit med om en mer självständig valp. Hon skiter fullständigt om hon får vara själv. Ropar man på henne och springer (man antar att hon skall bli rädd för att vara ensam och komma efter) men icke. Hon bara sätter sig ner och kollar sig omkring och tittar frågande efter en vad det är man sysslar med. Tills hon hittar en pinne att bita i eller någon kissfläck att lukta på!  Ja, kommer nog krävas en hel del gott godis och vilja för att få en lydig och följsam Blenda. Tur att hon är lugn i alla fall.
Hade hon varit lika galen som Caisa och så självständig som hon är nu  hade jag nog lämnat tillbaka henne! 

I morgon är det Valborg!
Jag och hundarna skall åka till Lanet och ha det bra!

Nya modet med jeanstyg som är nu, älskar jag iaf!!// Ciao

2 kommentarer

  1. Can you be more specific about the content of your article? After reading it, I still have some doubts. Hope you can help me.

  2. Great read! The clarity and depth of your explanation are commendable. For further reading, here’s a useful resource: EXPLORE FURTHER. Let’s discuss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.