08. maj 2009 · 1 comment · Categories: Allmänt
Jippie!!
Caisa fick A på sina höfter och utan anmärkning på armbågarna! Skönt!
_____________________________________________________________
Blenda fick sin valp vaccination idag. Hon var riktigt duktig!

Däremot är hon inte lika duktig när det kommer till kisseriet! Aldrig varit med om en hund som kissar på mer olämpliga ställen än hon! Hon har kissat i våran säng två gånger och i svärföräldrarnas säng i alla fall tre gånger på en vecka. Är lagom roligt men är nästan som om hon bestämt sig för att det är bättre att göra det inomhus.
Framförallt nu när det regnat i några dagar.


Fina tjejerna på barmattan

Idag va jag och svärmor Inger på Allum och shoppade lite. Jag köpte ett par träningsbyxor till Mathias och ett par skor på  Bianco som jag förälskade mig i!


som fick följa med hem…

________________________________________________________

Mina två stora intressen i livet är träning och hundar. Ibland går det lite upp och ner med träningen både med hundarna och med min egen träning pga olika anledningar. Där trytande Motivering är den absolut största boven!  Samt bekvämlighet. Det är så mycket lättare att gå till gymmet och köra tung styrketräning än att stå på den jäkla rotexen i 40min eller springa. Det är tråkigt, tungt, jobbigt! Funkar OK när jag har musik i öronen men annars tycker jag att varenda steg är vedervärdigt! Dock har jag en kropp som kräver mycket konditionsträning och slarvar jag i två veckor går jag upp 1-2kg och då är det inte så att jag käkar en massa onyttigheter!
Jag har i alla fall en del mål jag vill uppnå med min träning och jag vet att jag aldrig kommer att bli riktigt nöjd med min kropp fören jag uppnåt detta. Men det handlar om att bestämma sig och lägga upp en exakt plan som man följer till punkt och pricka om jag skall lyckas! Det som hindrar mig från att påbörja det nu med en gång är både motivering och bekvämlighet. För "människan är ju lat av naturen", det funkar väl att skylla på det….?

Nä nu är det läggdax! Ska upp och jobba i morgon, köra ben
och sen ta en långpromenad med Caisa.

1 kommentar

  1. Wow, incredible weblog format! How lengthy have you
    been running a blog for? you made blogging glance easy. The full look of your
    web site is magnificent, as neatly as the content! You can see similar
    here najlepszy sklep

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.