Internetsk*ten har varit ur funktion i nästan en vecka!
Nu funkar det i alla fall som tur är!

Förra helgen var jag och Caisa iväg på spårkurs! Hon var riktigt, riktigt duktig! Hon har verkligen talang den lilla svartnosen! Egentligen skall man ju träna hemma på egen hand men jag hade inte gjort det en enda gång (bekväm som man är…för jag är abolut inte lat…promis!) Ändå så fattade Caisa vad hon skulle göra och tog nästan hela spåret själv. Var en annan Ridgeback med som hade fått gå flera spår hemma men han verkade inte fatta någonting. Då kände jag mig stolt över min Caisa!

Blenda har haft blåskatarr och haft jätteont. Framförallt på nätterna till min stor glädje! Två långa nätter har det varit med mycket pip och regnrock ute i kylan. Fick till och med sova i gästrummet en natt för att Mathias skulle kunna sova. När Blenda väl kommit till ro hade vi det iaf ganska mysigt alla tre i 105cm sängen.

__________________________________________________________________

Min nuvarande favoritmuskelgrupp: BICEPS!

lite mindre fett bara så är den väl inte så pjåkig eller?! hihiI morgon skall Mathias träna mig! Ska bli roligt och jobbigt!
Ben och axlar står på schemat! Huugha…..ben är ingen favorit!
Vi skall försöka köra tre gånger i veckan nu under en tio veckorsperiod för att verkligen
få fart på fläsket…ha ha!
Kan verkligen behövas nu efter min lilla downperiod!
Men jag har skärpt mig nu, dragit ner lite på kolhydraterna och ökat förbränningen och vips så sitter byxorna inte alls lika tajt längre! Skönt att veta att man gör rätt! 


Natti natti alla sötnosar!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.