23. maj 2009 · 2 comments · Categories: Allmänt
Efter att jag jobbat färdigt idag kom min älskling in till stan med Blenda och Caisa för att dricka kaffe i solen innan träningen. Efter att vi myst färdigt i solen, lämnade vi hundarna i bilen och tog sikte på hantlarna i gymmet. Idag var det armarnas tur att få sig en omgång. Var ett helt OK pass förutom att jag slarvat lite med maten och kände inte att jag hade samma ork som jag brukar ha. Är ibland svårt att hinna med att äta när man har kund på kund och är ensam på kliniken. Måste bli bättre på att planera mina måltider! Min fot är inte helt bra än så förbräningsträningen har återigen blivit lidande….inte bra!!

Mathias är ute på stan idag och dricker öl och jag får agera taxi….(tomt..snyft..)
Har passat på att kika runt på lite olika träningsbloggar så här på kvällskvisten, eftersom det bara är massa skräp på tvn och jag är för lat för att sticka iväg och hyra en film,  känner mig nu oerhört träningstaggad!
(och shoppingsugen…..har ju inte kunnat låta bli att kolla in lite andra sidor…*harkel*
se men inre röra…….jag lovar..!!)


Läcker kropp eller vad? Undrar var hon köpt sina tuffa handskar?


Pauline Nordin, vilken karaktär!!

Vill ha!! (inte så mycket inspiration men men)


grymt, vad mer kan man säga!?

Nu ska jag surfa vidare och sen hoppas på lite sömn då jag skall upp tidigt
i morgon på Utställning!
Det går som det går men jag har iaf preppat med köttbullar!  // Take Care

2 kommentarer

 1. Wow, fantastic weblog format! How long have you ever been blogging for?

  you make blogging look easy. The whole look of your website is magnificent,
  as neatly as the content material! You can see
  similar here sklep

 2. I simply could not go away your site before suggesting that I really loved the
  standard info an individual supply on your guests?

  Is gonna be again incessantly to investigate cross-check new posts I saw similar here: Dobry sklep

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.