Idag hade jag utbildning på Mene&Moys produkter och
arbetsbeskrivning på deras peeler.
Riktigt bra produkter som jag själv använder mig utav, framförallt deras underbara nattcrem.

"Mene&Moy är ledande inom medicinsk hudvård, cosmoceuticals och kemisk peeling.
Genom att kombinera medicinsk hudvård och kemisk peeling kan man förbättra huden radikalt. Mene&Moys hudvård är djuprenande mot akne, ökar lyster och glans, ökar hudens elasticitet, tar bort åldersfläckar och reducerar fina linjer. Föryngringen av huden finns kvar för alltid."

Här är ett schema på hur min dagliga hudvård ser ut ;

 Nattcream: Phytic Acid Cream 8%


Nattkräm för känslig eller pigmentfläckig hud, som kombinerar glykolsyrans exfolierande verkan med den antioxidanta och antiinflammatoriska effekten av phyticsyra. Stimulerar nybildning av celler och förebygger pigmentreaktioner.Phytic acid cream baseras på samverkan mellan glykolsyra och phyticsyra. Glykolsyra tar bort döda celler från hudytan och stimulerar nybildning av hudceller. Phyticsyra förebygger pigmenteringar genom sin verkan på enzymet tyrosinas 


Rengöring: Blemishing Buffing Beads (PTR)


Peter Thomas Roth blemish buffing beads är en väldigt mild skrubbkräm speciellt utvecklad för fet hy och aknebenägen hy. Den tar bort döda hudceller och gör att de akneförebyggande ingredienserna lättare kan penetrera huden. Ett bra vapen mot öppna och slutna pormaskar, samt finnar.

Serum: C25 Använder ibland som dagcream (DermaCeutic)

Serum C25 innehåller en banbrytande formula med antioxidanter som effektivt motverkar fria radikaler och ger ett skydd mot solstrålning och luftföroreningar. På så sätt kan de utlösande faktorerna för rynkor och pigmentfläckar regleras och begränsas. Askorbosilan C /(stabilt derivat av c-vitamin) skyddar kollagenfibrerna från oxidativ stress och upprätthåller hudens hydrering.

Dagcream: Skin Smoothing


En mediumlätt creme som jämnar ut fina torrhetslinjer och lindrar stramhet. Den är förstärkt med fuktbindande hyaluronsyra, skyddande vindruvkärnextrakt och eteriska oljor. Eliminerar fina torrhetslinjer och bidrar till förbättrad elasticitet. Motverkar cellskador orsakade av fria radikaler och förbättrar cirkulation och hudton.

Ögoncrem: Anti-Aging Cellular Eye Repair Gel

Advanced breakthrough patent pending PTR Firma-CELL-4 technology is a complex of four different molecular size 100% active peptides including Argireliner, SYNr-COLL, pentapeptide-3 and oligopeptide to help reduce the severity of deep wrinkles and fine lines. Firma-CELL-4 penetrates to different epidermal layers to help boost collagen and elastin synthesis and goes beyond Retinol to help firm, smooth, lift and clarify the skin. The combined anti-aging benefits of Firma-CELL-4, vitamins A, C and E make this a truly revolutionary eye treatment
(orkar tyvärr ej översätta)

Makeup: I.D Bare Minerals (så klart!)

i.d. Bare Escentuals foundations är 100% naturliga och baseras på rena mineraler från naturen. De är vårdande och fungerar som en förlängning till din hudvård. Den kan därför användas varje dag i hudvårdande syfte och som skydd mot till exempel datorns strålning. Alla i.d. foundations en naturlig solskyddsfaktor, SPF 15, vilket gör dem till ett utmärkt komplement till ditt ordinarie UV-skydd. I USA rekommenderas i.d. Bare Escentuals foundations av Skin Cancer Foundation.

Samt att jag lägger lite olika masker och testar ibland andra serum eller kaviarserum och peelar huden.
_____________________________________________________________________

Blev ingen spinning i går, körde spinnig idag istället. Riktigt bra klass med en helt galen
instruktör som också heter Frida!
Ska försöka gå på hennes onsdagsklasser.
Behöver verkligen förbättra min kondition!
Har en j*kla träningsvärk i mina lats idag. Underbart!


Vi ses snart kroppen…*smile*


ska bara undvika er ett tag….hi hi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.