Nu har jag kommit hem efter Valborgsmys på Landet. Alltid lika härligt att vara på landet. Det är som en oas för mig där jag kan ladda mina batterier. Ett ställe där jag kan vara i nuet med mina tankar utan att bli rastlös.

På torsdagen när jag kom ner tog jag en lång joggingrunda längst stranden. Det var helt underbart (om man bortser från min onda höft). Jag, bra musik i öronen som gjorde att benen gick av sig själv, helt blå himmel och en vit strand som var tom. Kan man önska sig mer? Hemma fixade jag mig i ordning och intog soffpose med  hundarna och föräldrarna med ett glas vin i handen i väntan på Noordjan och Anders.
(hmm, de hade ringt två timmar innan och frågat om de hade kört för långt då de stod 6mil till Varberg. "Ja" svarade jag och de vände för att köra tillbaka. Glömde att de kom från Göteborg. Efter en stund ringer de igen och säger att de nu va i Kållered. Pinsamt! Men Noordjan fick i alla fall övningskört….)

Det var jättelänge sen vi sågs så kändes skönt att få umgås och prata. Trots allt tumult med fyra hundar därav en som hade överenergi till 10000 =) Stackarn….inte lätt att va nykastrerad och inte få göra annat än att att kissa och sen få sitta still. Är så glad över att jag lärt känna Noordjan. Hon är en fantastisk  person och det är sällsynt att man hittar någon som är så snäll som hon är!  Du ger mig massa energi gumman och jag tycker väldigt mycket om dig, synd att du ska vara så långt borta ibland!!
_______________________________________________________________________

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.