02. maj 2009 · 9 comments · Categories: Allmänt
Nu har jag kommit hem efter Valborgsmys på Landet. Alltid lika härligt att vara på landet. Det är som en oas för mig där jag kan ladda mina batterier. Ett ställe där jag kan vara i nuet med mina tankar utan att bli rastlös.

På torsdagen när jag kom ner tog jag en lång joggingrunda längst stranden. Det var helt underbart (om man bortser från min onda höft). Jag, bra musik i öronen som gjorde att benen gick av sig själv, helt blå himmel och en vit strand som var tom. Kan man önska sig mer? Hemma fixade jag mig i ordning och intog soffpose med  hundarna och föräldrarna med ett glas vin i handen i väntan på Noordjan och Anders.
(hmm, de hade ringt två timmar innan och frågat om de hade kört för långt då de stod 6mil till Varberg. "Ja" svarade jag och de vände för att köra tillbaka. Glömde att de kom från Göteborg. Efter en stund ringer de igen och säger att de nu va i Kållered. Pinsamt! Men Noordjan fick i alla fall övningskört….)

Det var jättelänge sen vi sågs så kändes skönt att få umgås och prata. Trots allt tumult med fyra hundar därav en som hade överenergi till 10000 =) Stackarn….inte lätt att va nykastrerad och inte få göra annat än att att kissa och sen få sitta still. Är så glad över att jag lärt känna Noordjan. Hon är en fantastisk  person och det är sällsynt att man hittar någon som är så snäll som hon är!  Du ger mig massa energi gumman och jag tycker väldigt mycket om dig, synd att du ska vara så långt borta ibland!!
_______________________________________________________________________

9 kommentarer

 1. Wow, amazing weblog structure! How lengthy have you ever been running a blog for?
  you make running a blog look easy. The full look
  of your web site is wonderful, as well as the content!
  You can see similar here e-commerce

 2. Good day! Do you know if they make any plugins to help with SEO?

  I’m trying to get my site to rank for some targeted keywords
  but I’m not seeing very good results. If you know
  of any please share. Many thanks! I saw similar text here: GSA Verified List

 3. Thank you for your sharing. I am worried that I lack creative ideas. It is your article that makes me full of hope. Thank you. But, I have a question, can you help me?

 4. Hello there! Do you know if they make any plugins to help with SEO?
  I’m trying to get my website to rank for some targeted
  keywords but I’m not seeing very good success. If you know of any please share.
  Appreciate it! I saw similar text here: Escape rooms

 5. I have been browsing on-line greater than three hours these days, but I by no means discovered any interesting article like yours. It’s lovely worth enough for me. Personally, if all web owners and bloggers made excellent content as you did, the internet will probably be a lot more useful than ever before!

 6. I quite like looking through an article that will make people think. Also, thank you for allowing for me to comment.

 7. Hi there, I do believe your site may be having browser compatibility problems. Whenever I take a look at your blog in Safari, it looks fine however, if opening in I.E., it’s got some overlapping issues. I merely wanted to provide you with a quick heads up! Other than that, excellent site.

 8. We’re a group of volunteers and opening a new scheme in our community. Your web site offered us with valuable info to work on. You have done an impressive job and our whole community will be thankful to you.

 9. An impressive share! I have just forwarded this onto a co-worker who had been doing a little homework on this. And he in fact ordered me dinner due to the fact that I stumbled upon it for him… lol. So allow me to reword this…. Thanks for the meal!! But yeah, thanx for spending time to talk about this issue here on your web page.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.