11. juli 2009 · 1 comment · Categories: Allmänt
Saker och ting verkar bli precis som jag har tänkt mig!! (Jippie!!) Känner att jag börjar få full kontroll på mitt liv och att en ny gnista har tänts hos mig! Visst, en del dagar är allt piss och man känner sig allmänt grinig men jag vet att det är hormoner eller nått liknande som spelar mig ett spratt. Oftast brukar dom känslorna gå över på en eller två dagar och så känns livet härligt och underbart igen!! För livet är faktiskt ganska underbart! Det är bara att man glömmer bort det ibland!

Har varit dålig på att blogga det senaste men det är bara för att jag inte fått ro att sätta mig vid datorn. Lovar att det ska bli ändring på det!

Förra veckan åkte jag och Caisa iväg för att göra anlagen! Gick lysande och jag är så stolt över min fina tjej som har en så bra nos!! Domaren skrattade flera gånger åt mig och frågade om jag "inte litade på min hund?!" När Caisa stannade så stannade nämligen jag och tittade över axeln efter domaren om han var med eller inte, vilket han såg. "Är Matte som behöver träna", sa han. Nu får man i alla fall tävla i öppen klass, så får se var det bär iväg  härnäst med lilla Caisa! (skönt att hon är bra på nått i alla fall!)

Blenda växer så det knakar


Försökte mig på lite ståbilder idag men får skylla på fotografen att det blev som det blev…


__________________________________________________________________________

Jessica och Mikael va förbi här igår med sina två monster. Därav den ena är ganska ny. En gul liten Chiuaua som heter Rex! Jag och Jessica anmälde oss till Nike Konventet som är i September!!! Såå kuul!! Hoppas bara jag är frisk i år!
Vi ptratade även om att åka upp till Stockholm och gå på Les Mills Super Saturday. Ta med oss grabbarna och bo på hotell och äta smaskig hotellfrukost!! Mms mums!

jag är hungrig och vet inte vad jag vill äta….=(
Maaaat NU!
Ska tvinga iväg Mathias och köpa nått. Orkar inte laga!

1 kommentar

  1. Can you be more specific about the content of your article? After reading it, I still have some doubts. Hope you can help me.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.