…igen
livet leker och det spritter i kroppen!

Egentligen ganska konstigt att den känslan bara helt plötsligt infinner sig.
Jag och Mathias har förvisso haft våra små "duster" under större delen av förra veckan.  Vi har minst sagt varit ganska lättretade båda två. Men som man säger "efter regn kommer solsken" och han är återigen världens snällaste och goaste och på dagarna längtar jag efter att få komma hem och krama på honom!

Min underbara Mathias!

Jobbade idag några timmar på Advanced.  Märks verkligen nu att det är semestertider. Från att annars ha helt fullspäckade dagar och stressa från kund till kund, kunde jag i lugn och ro dricka kaffe och faktiskt bläddra lite i en skvallertidning.  Kl ett slutade jag och då mös jag runt på stan med en kaffe i handen. Ladda inför axelpasset!
Sprang på en gammal vän. Hmm… tider förändras verkligen!
Tur är väl det men jag kan ändå inte låta bli att förvånas över folk ibland. Själv anser jag att jag är ganska vänlig själ och alltid försöker få folk att känna sig bekväma och ställer artigt frågor och intresserar mig. Det är bara att inse att alla inte är sådana! !
Jag tror verkligen att världen hade varit en bättre plats om bara folk brydde sig lite mer om sina medmänniskor!

Gjorde precis en pinsam sak……
Så typiskt mig!!!!
Så ni som läser det här och fick ett mail för ett tag sedan glöm mina smarta frågor!
Jag hade helt enkelt förväxlat dagarna och trodde att jag skulle infinna mig på söndan!!
ja ja, det kan även hända den bästa!! *harkel*

Träffade förresten Mikael idag (Merighetti, stavas det om nån undrar) och
 fick ett kost och träningsupplägg!
Kul med nya övningar och ett fast schema så man vet vad man ska äta!
Goda saker är det dessutom!!
Blir ju ingen monsterdiet där jag kommer vara trött, grinig och orkeslös! Tvärtom! Kommer ligga på 2105kcal och på ätardagen nästan upp emot 2900kcal. 
Så imorgon blir det att inhandla kesella, räkor, kyckling,lax, tonfisk, grönsaker och lite annat smått och gott!
Jag ska verkligen nå mitt mål den här gången!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.