sitter just nu utomhus i vår nya loungegrupp i solen och  jobbar framför datorn.
skönt!! Hundarna håller mig sällskap och jnuter även dom i solen!
Har varit inne en sväng i stan också och druckit kaffe med min bästa killkompis, sen åkte jag till Huveröds och köpte lite gottis till bäbisarna!!


(tyvärr så blåser det lite ute…)

Båse Pinto och Victor har i alla fall åkt hem nu. Jag hade liten kennel här hemma i helgen. Har ju passat pinto en vecka och så krockade det lite med när jag skulle passa stora RR Victor. Vaknade med fyra hundar i sängen i söndags Mysigt tycker jag! Mathias håller inte alltid med!


(Mys i vardagsrummet. Ser ni alla hundarna?)
___________________________________________________
Igår ringde en vän och kom med ett tråkigt besked.
Vill bara säga att det finna en mening med allt och att jag tänker på dig!!


och vi med!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.