Fy tusan vad man är trött, stel och mör i kroppen!

Nu vet jag i alla fall hur en 100-åring känner sig….

Dagens Konvent var jättekul!! Grymma instruktörer, massa ny inspiration, snygga kläder, asbra musik…. vad mer kan man begära?!


Fick detta fina linnet

Blendas visit hos Emma gick jättebra, var ingen hund som käkade upp henne=)…..och Utställningen gick KALAS!!=)BIR, BIG och avslutar med att bli BIS 2:a

Min duktiga, fina, lillatjej! Sen är ju Emma och Blenda ihop ett riktigt vinnar team!


Alla fina grejer! Pokal, mat, godis, broderad handduk, godisleksak, presentkort på en vaccination..


Här kommer lite bilder från FÖRRA utställningen:


Jag och lillsnoffsan


Hunden framför vann tyvärr…jag tyckte att Blenda var finare men jag är ju inte så objektiv…


Domaren gratulerar vinnaren…=(

KRITIK:

Vacker, rastypiskt uttryck. Feminint huvud med det rätta uttrycket. Vacker top linje (tror jag det står…) Utmärkta vinklar. Rör sig parallellt och effektivt!

___________________________________________________________________________

Mathias är ute ikväll och det är absolut  INGENTING på TV ikväll och åka iväg för att hyra en film orkar jag inte….
Samt att det hindrar mig från att köpa något gott och sött!!
Att träna hela dagen och sedan vräka i mig en massa onyttigheter känns så onödigt!! Inte för att jag inte vill. Tvärtom, varenda cell i kroppen skriker efter chips, bullar, naturgodis…just name it…. men åter igen. 5min lyckorus att få stoppa något sött i munnen är så kort och är inte värt en hel + fem dagars slit! 
Istället har jag stillat mitt begär med keso,2 knäckemackor och Chai The.

Gnällde förresten lite förra fredagen över att några planer inte gick i stöpet men nu är det löst, blev bara en annan dag. Jag och Noordjan kommer ha så roligt! Det som gör det extra roligt är att hon inte vet vad vi ska göra…

Torsdag får jag inte glömma. Då skall jag och Mathias på VIP kvällBoConcept med mat, gratis champagne och därefter mingel på Peacock. Ett glas bubbel och en god drink dör man inte av!! Som sagt, man måste kunna leva också!


Eller hur din lilla gottegris……..puss….!

MADONNA är för övrigt grym och jag gillar verligen hennes nya musik.
Blev jätteglad när jag fick en biljett av Mathias på Alla Hjärtansdag

 

Nä nu ska jag koka lite mer the att smutta på innan jag kryper till kojs.
God natt alla sötnosar och ta hand om er // Kram Frida

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.