Vi har precis kommit hem efter att spenderat en mysig förmiddag på Nääs.

Först promenerade vi med Sami och Emma och hundarna lekte som tokiga på ängarna.

Sen åkte jag och Mathias till Värdshuset för att få något i magarna. Sami och Emma skulle iväg och kolla hus i Bollebyggd dom…och när man väl är på Nääs måste man ju så klart kolla in hästarna. Och till min förtjusning var det till och med tävling idag!!


Vi hittade någon hård bänk att sitta på i solen och satt väl där och njöt (i alla fall jag) och tittade på dom hoppande ekipagen ganska länge.
Hundarna tittade minst sagt fascinerat på dessa stora djur!
Jag saknar verkligen att rida! Det är en underbar känsla att sitta på en hästrygg och få detta stora djur att följa ens hjälper. Nää, att få snosa på en hästmule är ren och skär lycka!! Men man kan inte göra allt!!

Hade väl egentligen tänkt att åka iväg och köra lite styrka idag men känner mig så löjligt sliten att jag låter bli!Jag har i alla fall bokat in en yogaklass i morgon. Min ländrygg och höft har tyvär börjat spöka efter helgens bravader! Nu har i alla fall all vätska i kroppen försvunnit och det ser ut att gå i rätt håll i spegeln!
   KEEP UT THE GOOD WORK!

1 kommentar

  1. Great write-up! Your analysis is spot-on. For those wanting to explore more, this link is helpful: FIND OUT MORE. What are your thoughts?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.