igår när jag kom hem ville jag bara krypa ur mitt eget skinn.

Det bara susade i huvud och kropp och ångesten vällde över mig 

Jag kände mig som fången i min egna kropp….

Efter 15min bytte jag om till träningskläder och åkte till gymmet med en stor klump i magen. Fast besluten att inte ge vika för ångesten. Hinner inte mer än att sätta foten innanför gymets dörrar då min ångest förvandlas till ilska. Mitt gymkort var glömt hemma och den som stod i receptionen (som inte är serviceminded för 5öre) påpekade för mig att ”de kommer vidta stränga åtgärder då man glömt sitt kort, vill säga att man får åka och hämta det och ej blir insläppt!! 

”Men jag har ju för tusan varit medlem i över SJU år!” påpekade jag tillbaka (kan ju tilläga att denna person mer eller mindre har ägt det här gymmet så länge jag har tränat där….det blir ju några tusen som man har betalat till dom men det fattar tydligen inte sådana j*vla *dioter!!!)

 J*VLA F*TTKÄRRING tänkte jag och klampade in på gymmet.

Gjorde ett ruggigt bra rygg och tricepspass. Ökade i allt! Och efter 60 min i full fart på Rotexen kände jag mig svettig, harmonisk och väldigt nöjd med mig själv…


I morgon skall jag väga mig istället för fredag…… Kommer ju dricka några glas champagne i morgon och drar säkert på mig lite vätska tills fredagen…….visst förlorar jag en dag men får en extra dag veckan därpå istället. Sprang i hela 60min idag på bandet med 5 enheter högre i tempo än sist. Blev tvungen att gå några gånger då flåset inte riktigt orkade men kändes väldigt skönt efteråt! Jag börjar verkligen komma in i det nu och känner faktiskt. Ja faktiskt, ett litet sug efter den där sköna känslan efteråt. Ser redan fram emot morgondagen då jag skall köra 60min på Rotexen!

VARJE DAG RÄKNAS// Frida

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.