Är sååå tråkigt att inte får göra något!!!

Gick en liten promenad med hundarna förut. Inte alls lång men jag kände av njurarna med en gång när jag kom hem! Så blir till att sitta på sin ända och inte göra något…suck

Hade ju tänkt att gått ner ett kilo till den här veckan men den chansen är ju inte så jättestor nu när jag inte kunnat träna….men jag skall i alla fall väga mig i morgon så får vi se. Känns i alla fall inte som jag har gått upp… ja jag säger ju att jag har en otacksam kropp och lätt går upp om jag inte rör på mig tillräckligt mycket. Vilket menas mycket!!

Kollade runt på lite olika distanskurser som skulle vara intressant att läsa, dock stod det väldigt otydligt när anmälan gick ut så när jag kom fram till själva anmälan så funkade det inte…trist! Hade varit roligt att lära sig lite om webbdesign eller kognitiv psykologi. Får väl göra ett nytt försök sen.

Sen har jag tappat bort sladden till min mobil så jag kan varesig föra över musik till mobilen eller flytta över bilder till datorn. Men känns onödigt att köpa en ny….däremot behöver jag verkligen köpa ett par bra vantar/handskar. Är riktigt kallt ute!

Vi fick annars ett väldigt glädjande besked igår! Känns skönt att få upprättelse!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.