jag har världens abstinens efter att få träna!
Hade egentligen tänkt träna igår men fick så förbaskat ont i njurarna så är bättre att vänta tills man inte känner något. Känner jag fortfaran av njurarna på måndag är det nog bäst att ringa till läkaren igen. Igår kunde jag knappt ligga ner pga det gjorde så ont….Hatar verkligen att ha ont och inte kunna röra på mig! Sen måste jag ju erkänna att jag är livrädd för att gå upp i vikt. Jag slet ordentligt med att gå ner ett kilo och vill verkligen inte börja om från början igen. Vågen visade i fredags förvisso att jag gått ner ett helt hekto. Antar att jag får vara nöjd så länge det är helt oförändrat nästa fredag när jag ska väga mig.

Vi var en sväng på Allum idag och nu ska vi kolla film!
MAthias dricker Cola och käkar chips och själv ska jag koka mig lite the…jippie…

8 kommentarer

 1. Wow, wonderful weblog format! How lengthy have you
  been blogging for? you made running a blog glance
  easy. The entire look of your web site is excellent, as well as the content!

  You can see similar here e-commerce

 2. Hey! Do you know if they make any plugins to help with Search Engine Optimization? I’m trying to get my website to rank for some targeted keywords but I’m
  not seeing very good results. If you know of any please share.
  Appreciate it! I saw similar art here: GSA Verified List

 3. Hello there! Do you know if they make any plugins to help with Search Engine Optimization? I’m
  trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good
  success. If you know of any please share. Thanks! I saw similar text here:
  Escape rooms list

 4. I’ll immediately seize your rss as I can not find your e-mail subscription hyperlink or e-newsletter service. Do you have any? Kindly permit me recognise in order that I could subscribe. Thanks!

 5. I couldn’t refrain from commenting. Very well written.

 6. May I just say what a relief to discover someone that really knows what they are talking about on the internet. You certainly know how to bring an issue to light and make it important. A lot more people have to read this and understand this side of your story. I can’t believe you aren’t more popular since you certainly possess the gift.

 7. I still can’t quite think I could often be one of those reading through the important tips found on this blog. My family and I are really thankful for your generosity and for giving me the chance to pursue our chosen profession path. Thank you for the important information I got from your site.

 8. This is the perfect site for anybody who wants to understand this topic. You understand a whole lot its almost tough to argue with you (not that I really will need to…HaHa). You certainly put a new spin on a topic which has been written about for a long time. Wonderful stuff, just excellent.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.