HAr kört två bra förbränningspass idag och triceps, rygg.
Jag skall ner ett kilo tills på fredag!

Blir nog svårt och känns just nu rätt så oförändrat, när jag tittar mig i spegeln…. men men….är bara att fortsätta att ligga i!

Ångesten var på besök ig
år men efter ett yogapass kände jag mig lugn och harmonisk. Har blivit helt beroende av Yoga och det kliar verkligen i kroppen att få komma iväg minst en gång i veckan. Men fortfarann måste jag säga att avslappningsdelen är det skönaste…när man får bädda ner sig i en filt och bara ligga still och bara vara i 10 min….. jag somnar varje gång…

Körde PT med en gammal kollega idag. Är alltid lite extra roligt att köra någon man känner samt att han har en oerhört bra kroppskontroll då han är tävlingsboxare. Fick väldigt fina komplimanger också som jag verkligen suger åt mig av; ”Du är jätteduktigt. Proffsigt, det känns väldigt professionellt . Har du jobbat länge som PT?”
Tusen tack killen och grymt bra jobbat idag. Gör jag gärna om!

Har förresten hittat en distansutbildning som jag tror jag skall hoppa på!

Certifierad Livs Coach
Med kognitiv inriktning

Perfekt upplägg är det på utbildningen då det inte påverka ens jobb utan man kan jobba som vanligt och man lägger själv upp sin studietakt. Utbildningen pågår i ca 10 månader med  6 helgträffar. Under dessa träffar bor man på ett internat där kost och logi ingår samt kurslitteratur. Låter hur intressant som helst!

Ta hand om er// Kram Frida

31 kommentarer

  1. Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  2. Pingback: spiraldynamics

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.