..framför Tvn, ska kolla Wallander och kesellan ligger i magen…mums

I Fredags på bion såg vi Äntligen Midsommar och käkade både popcorn och såna där sourcream snacks..hade bestämt mig att jag skulle få äta gottis på bion! Filmen i sig var väl si och så…trodde den skulle vara sketarolig men nä…plus att det va tre asjobbiga småtjejer som satt och fnittrade hysteriskt och kastade popcorn. Idioter!

 

 

Efter Bion gick vi till Björns Bar och mötte upp Matilda och hennes kompisar. Jättemysigt ställe, väldigt trångt men mysigt! Jag drack kaffe och de andra vin. Som sagt nu är det nyktert som gäller! När vinet och kaffet tog slut och klockan började närma sig tolv gick vi till Incontro. Kändes lite ovant att gå ut nykter med mössa (japp jag hade på mig en mössa hela kvällen!) inga höga klackar och utan urringning… gick bra ändå=)
Jag festade loss på min Cola Light och Anders fattade inte att jag skulle vara nykter och slog på stort genom att köpa Cosmopolitan till alla…hihi…blev desto mer till dom istället! Kvällen avslutades med hamburgare på Burger King (not me) och jag kom hem vid fyra tiden efter att ha agerat taxi.

Fyra timmars sömn och upp och iväg till Brukshundklubben för att kolla Lydnadstävling. Jättekul att se samt att tre stycken från onsdagskursen var med och tävlade. Två av dom blev uppflyttade! till 2:an. Grattis Chatrin och Linda!! Man blir ju väldigt sugen på att tävla själv. Får kolla upp något rimligt datum och anmäla sig kanske… Sprang på en gammal bekant som var med och tävlade också i Lydnadsklass 2.
Lotta och Yankee

Hmm…dock var inte killen riktigt på humör utan tyckte allt annat var mer spännande. Bättre lycka nästa gång helt enkelt!

Blev i alla fall två dagars vila från gymmet och idag kände jag mig full av energi på gymmet i. Blev ett helt OK rygg och bicepspass och avslutade med 60min på crosstrainern.

Ta hand om er// Kram Frida

1 kommentar

  1. Thanks for sharing. I read many of your blog posts, cool, your blog is very good. https://www.binance.info/tr/join?ref=W0BCQMF1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.