Så här ser min nuvarande dagsform ut…. börjar synas lite på benen (som sagt; lite) men på magen verkar verkligen fettet trivas extra bra på ….morr..!

Men som man säger, skam den som ger sig!
Fast just idag kommer jag att ta vilodag, istället för till helgen. Känner att jag behöver det!

Fikade med en gammal barndomsvän idag. Såå kul att se henne och hennes lilla julia!! En supersöt liten tjej som såg ut som en MiniSandra.
Julia blev till och med glad när hon såg mig, hon sken upp som en liten sol så att hon nästan höll på att tappa sin napp..
Hoppas vi ses snart igen sötnosar!

Var ju nästan så man själv blev sugen på en egen liten Minifrida…men nee. Får vänta lite! Känner mig alldeles för ung för att bli mamma. Visst, livet tar inte slut bara för att man skaffar barn men jag känner just nu att jag vill sätta mig själv och mina planer i första rummet och inte behöva prioritera om! Egoistiskt? Kanske. Av någon konstig anledning skulle jag faktiskt även vilja gifta mig innan jag skaffar barn…men det är en helt annan diskussion…=)
Någon mer än jag som känner så?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.