Jag är inte alls frisk… mår till och med sämre idag…kass!!
Tur att det finns nässpray!!!

Mathias föräldrar har bott hos oss i två veckor och vaknat varje morgon och haft svåra köldskador (enligt dom)…visst kan hålla med om att vi inte har det särskilt varmt hemma men värme är dyrt och jag fryser inte… hursomhelst, så vill man ju inte att ens gäster skall frysa ihjäl så nu har vi skruvat upp värmen på alla element samt ändrat ut-luften…..kan ju säga att jag knappt kunde somna igår pga det var så varmt och nu på morgonen håller jag på att brinna upp ….är van att ha mellan 16-18 grader i sovrummet när jag sover och i morse var det  21 grader!! Det funkar ju inte…. det är på tok för varmt!! Sen så frodas ju bakterier bättre desto varmare det är…. tyvärr tycker ju sambon att det är varmt och skönt nu…. jag håller inte alls med! Fryser man kan man ta på sig men vad gör man när det är för varmt? Gå runt naken??!!

 

Tur att man inte har så många kunder idag… på förmiddan blir det i alla fall att åka till veterinären och ta blodprov på grisarna för att kolla rabies…nä nu är det dax att snyta sig igen….blää!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.