ser jag nästan ut som…. jag har varit ganska hängig hela dagen idag med tyvärr….
Hoppas verkligen jag mår bättre imorgon kväll, då jag och Noordjan ska iväg på en liten suprice-grej

Matilda överraskade mig idag med att komma förbi! Då blir man glad!! Trodde inte jag skulle få se henne på ytterligare några månader… är så skönt med gamla vänner.  Det spelar ingen roll hur länge det går mellan gångerna man ses, det känns alltid precis som att det var igår man sågs

Passade även på att hälsa på Noordjan på vägen hem från jobbet. Kände väl mig mer död än levande men  men  hundarna fick i alla fall busat! Samt att jag förhoppningsvis gav Noordjan lite mer huvudbry inför morgondagen… ha ha ha….

nä nu måste jag verkligen sova….ska upp tidigt och jobba
Ciao// Frida

2 kommentarer

  1. This article was very well-written and informative. Im curious about others’ opinions. Click on my nickname for more interesting reads!

  2. I was examining some of your blog posts on this internet site and I think this web site is really
    informative! Continue putting up.Raise your business

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.