Söndagar är en skön dag där man kan slappa, städa och träna om man vill.
Tycker alltid söndagsträning känns som en bonus… inte vet jag varför men antar att det är från back in the days när man alltid vaknade bakis på söndan. …Tycker konstigt nog att det känns väldigt skönt att inte dricka. Jag slipper massa onödiga kalorier, illamående och man sparar ju en förmögenhet på krogen när man bara slurpar cola light.

 

Tränade i fredags och i går, förkyldningen hänger tyvär fortfaran kvar…..
så fick ta det väldigt lugnt. Benen fick sig en liten genomkörare igår annars har jag lagt störst fokus på cardioträningen. Ska allt bli av med tjockismagen…=)

Vi var en sväng på IKEA igår och köpte en lampa till arbetsrummet och gröna kartonger att ha på vår nya hylla. 

Nu har jag printat ut bilder på hundarna så dom har foton i sina pass.

Pappa kom precis med bilen så tänkte jag skulle bege mig till gymmet. Bra att man har vinterdäck på nu i alla fall. Åker ju uppåt i landet nästa vecka, så risken att det är snö eller åtminstone halare är ganska stor. Ska låna pappas GPS hade jag tänkt, så jag slipper åka vilse. 

1 kommentar

  1. Wow, superb blog layout! How lengthy have you been blogging for?
    you made running a blog look easy. The overall glance of your web site is fantastic, let alone the content!

    You can see similar here najlepszy sklep

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.