i halsen….=(…not good!
Men jag har bra immunförsvar så det är borta tills i morgon!!
Blev iaf vila från gymmet idag…jag har till och med ätit lite choklad idag…ajabaja

En av mina bästa vänner ringde och tjöta lite förut…Matilda…hon är ute i stora vida världen så man får passa på att prata när hon ringer. Förhoppningsvis kommer hon och hennes kille hem om några månader…men men. Hon fick mig i alla fall att anmäla mig till en Lydnadstävling i November. Tokerier! Så nu är det bara till att träna! Ska faktiskt kolla om inte jag kan ta någon privatlektion för Git. Lydnadsmästarn…Missar ju nämligen träningen nästa onsdag då jag och Noordjan ska ut på roligheter och jag kommer behöva all hjälp jag kan få…

 
(drömmer mig tillbaka till valptiden…)

 

IKEA köpte vi en hyllanordning, att sätta upp i grovköket, för att få bättre förvaring…blir spännande i morgon att se om det funkar…hoppas verkligen det! Sen blev det en sväng på Media Markt där vi införskaffade en skrivare….äntligen slipper man stressa iväg för att skriva ut viktiga papper!

Jag köpte en rosa, liten mus till min dator också och visade Mathias vad jag önskar mig i födelsedagspresent/julklapp… en rosa Ipod med 16GB i minne. Kör ju med mobilen nu och den slits ju så förbaskat, samt att den är rätt så otymplig att ha med på gymmet…och ni som inte vill köpa en Ipod till mig kan ju annars köpa presentkort på LPG behandling, Ansiktsbehandling, Pedikyr, Massage, Lagerhouse, Ålhéns…mfl…hi hi..=)

Jag är förresten anmäld till Distanskursen nu. Ska bli såå roligt att få hjärngympa lite!!

Det kan ju behövas…eller vad säger ni?…ha ha ha

Nä, fy..nu börjar det göra riktigt ont i halsen faktiskt….får dricka massa vatten och gå och lägga mig…i morgon blir det att sätta upp hyllor och om halsen är OK, träning. Tänkte även försöka klämma in lite hundträning på brukshundklubben…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.