Jag har nu kommit hem och  fått kliva ur den bubbla som man levt i i fem dagar.
En bubbla full av skratt, lycka, värme, sorg, glädje och mycket mycket mer!!

Jag har fått en helt ny syn på livet
och det känns helt underbart!!

För livet är underbart… här och nu!!

För första gången i mitt liv är jag helt tillfreds med min tillvaro och mig själv.
Hur kan jag vara det, kan man fråga sig?
Jag är inte rädd för det jag inte kan påverka och så länge jag gör det som känns rätt så är det rätt! Detta inebär inte att jag inte ska kliva upp på mornarna och bara ligga kvar i sängen för att jag känner det. För är man verligen helt ärlig mot sig själv, vill jag verkligen ligga i sängen hela dagen? Varför vill jag det? Vad beror det på? Och tänker man efter lite så kommer man nog fram till att det faktiskt inte är så jäkla ball att ligga i sängen hela dagen….

Jag säger inte att det är lätt att alltid göra det man vill…man har ju en oerhörd press från ens sociala och yttre omgivning men frågan är ju om du gör det för deras skull eller för din egen…?

Jag vet i alla fall hur jag kommer välja att leva resten av mitt liv, även om det ibland innebär att jag får kämpa….Jag kan inte låta bli att vara fascinerad av att jag på så få dagar har kommit till insikt med mig själv…. det är ganska fräckt….!!

Detta beror givetvis på flera saker men
framför allt på grund av de människor man haft omkring sig!!  
Tack för att ni finns i mitt liv!!

Ska jag vara ärlig så tyckte jag inte så från första början. Tvärtom! Jag kände mig oerhört malplacerad och undrade lite…eller nä, jäkligt mycket över vad vi skulle kunna ha för utbyte av varandra….
Jag menar jag var yngst…så ung att jag kunde varit allas dotter.. och många såg mig nog just som det…
….som deras dotters kompis….

Men ingenting är ju statiskt och man har all rätt i värden att ändra sig!

Tur va!! =)

Ställde mig förresten på vågen i morse.. fredagar är ju min vägar dag..
Och jag har tänkt bort ett kilo…. =)
Jo, det är sant!!! Jag har gått ner ett kilo på en vecka utan att göra något. Mina onda tankar och fixering vid min vikt och kropp har gjort att jag inte kunnat gå ner, istället har det skapat stress i kroppen och stress leder till påslag av hormoner som fungerar fettinlagrande….

Nu ska jag pilla lite här hemma innan jag åker och jobbar och ikväll blir det mys hemma hos bästa vänninan=)

Ha en underbar dag för det tänker jag ha/// puss

1 kommentar

  1. Wow, awesome blog format! How lengthy have you ever been running a blog for?
    you make running a blog look easy. The entire glance of your site is wonderful, let alone the content material!

    You can see similar here ecommerce

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.