Allt man gör leder till konsekvenser….
En del påverkar inte så mycket till exempel om man flyttar en penna eller sätter sig på en stol. Har man däremot ett mål man vill uppnå leder ju varje beslut till en konsekvens.

Man vill till exempel gå ner i vikt, då kan man antingen välja att äta upp hela påsen kanelgifflar och ta konsekvenserna, vill säga att man tar ett kliv längre ifrån sitt mål då man får i sig för mycket kalorier. Den andra konsekvensen är att man tar ett kliv närmre sitt slutgiltliga mål.

Därför är det så viktigt att stanna upp och ifrågasätta sig själv över sitt val.
Vill jag verkligen det här? Tar den här handlingen mig närmre mitt mål?
Vill jag verkligen gå ner i vikt?

Givetvis är inte det här lätt men man får inte tappa fokus på sitt slutgiltliga mål!

För allt man gör leder till konsekvenser!!
Vare sig man vill det eller inte….

Jag har ett slutgiltligt mål jag vill uppnå och jag kommer ej vara nöjd
 innan jag når dit!


Däremot har jag gjort en handling som har lett till konsekvenser….. jag kan bara acceptera dessa konsekvenser, för jag gjorde ju faktiskt ett aktivt val…. hädanefter kommer varje stund, varje handling, varje sekund att baseras på mitt slutgiltliga mål….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.