japp japp..pga lingonveckan och att jag ej vill ha några trevliga hjärnspöken i morgon, gör att jag bestämt mig för att helt slopa att väga mig i morgon. Drar alltid på mig mycket vätska såna här trevliga perioder och det är bara dumt att ställa sig på en våg och få för sig att allt slit i veckan har varit förgäves!
 Istället väger jag mig nästa vecka och unnar mig lite extra gottis idag=)


mums…

Jag och snutt skall alldeles strax åka ner till Statoil och hyra en film och köpa bullar och lite annat stuff!! Han är lätt på ett sånt här trevligt infall=)

Slopade även träningen idag då jag inte hade någon lust.
Får äta deso mer nu för att orka benträningen i morgon…
inte mej emot….=)

Annars har det varit jobb idag, massa jobb med aaaaptråkiga med nödvändiga papper!! Coachsamtal II som för övrigt gick bra. Det förra kändes dock bättre. Fick till frågeställningen bättre på något vis då.. men men…
Hundarna har mest fått vara inne idag,  dom stackarna… imorgon är det dessutom Tävling… hugha…
Synd nog har jag ingen hejarklack..fast det kanske är lika bra så man sliper skämmas=)

puss puss// F

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.