jajamänsan!!! =)

Jag har mycket tankar om olika saker som cirkulerar i huvudet som jag måste bena ut ordentligt för att få full energi… tror min motor puttrar på lite halvfart emmellanåt när jag blir ofokuserad…

Vad är det som gör att jag blir ofokuserad?

Tror det beror på gamla hjärnspöken och gamla livsmönster. Att man kliver tillbaka till den där trygghetszonen, vill säga tankarna, som man är van vid. Helt enkelt negativa och fel tankar!! Det är mycket som jag VILL här i livet men man måste veta hur man skall agera för att nå dit. Och när jag gör dom sakerna som krävs, för att jag skall få det jag VILL, så skall jag under resans gång vara förbaskat stolt över mig själv!! Det är där jag i dagsläget brister. Jag är otåligd lagd och får jag inte resultat direkt eller något annat typ av kvitto på att det är rätt så börjar jag vackla i det jag gör, istället för att ha tålamod och kämpa ännu hårdare eller prova något nytt.

Tittade på en föreläsning igår (som var på film) av Kjell Enhager
Riktigt, riktigt bra var den!! Så YouTuba honom säger jag bara!!
(hade jag varit mer teknisk så hade jag själv lagt upp ett klipp själv men måste ta reda på hur man gör först…harkel…får återkomma med det…lär dröja, så sitt inte och vänta…)

Min träning går bara bättre och bättre. Får grymt bra kontakt varje pass nu för tiden och trots att jag inte alltid har orken att pressa mig stenhårt så ökar jag!! Dock blir det ibland allt för hög belastning i tumleden ibland och jag får ganska ont ett bra tag efter träningen. Skulle behöva några bra dragremmar. Tycker egentligen det är ganska meckigt men har hört talas om några nya handskar som det skall vara insytt dragremmar i. 

Kanske skulle funka?
Någon som vet var man kan hitta sådana och om dom är bra?


 
Har varit ute på långis på odjuren, dom har käkat upp varsitt majsöra och sover nu så gott så=)

Själv skall jag iväg och jobba, har en lucka där jag tänkte jag skulle springa lite.
Skall så sakteligen börja vänja min kropp.
Asgott att ha en ipod man kan sätta på armen när man tränar.
Sin egen musik hela passet!! Me Like!!´

puss i pusss…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.