Juldagen
underbart skönt at bara få gå runt i myskläder hela dagen och inte göra något…. 
Bara kolla film och leka med sina julklappar =)

Själv kan jag inte sluta le när jag tänker på vad jag fick!!

ABSOLUT, VÄRLDENS BÄSTA JULKLAPP!!!

Två  drömmar, som jag haft  sedan jag var en liten, liten, flicka kommer slå in!

Jag fick denne rulle och öppnade och läse….

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR
ÖNSKAR DIN ÄLSKLING

Jag tänkte att du skulle få en vild juklapp i år. Vi kommer att åla till Kolmården och övernatta på deras Vildmarkshotell. Där står det förutom mysig övernattning, god mat och härlig relax på menyn…

Dagen börjar med ett möte du aldrig gjort förut! Du kommer att få uppleva och lära känna den lekfulla och intelligenta delfinen på nära håll! På Nordens störta Delfinarium har du chansenatt se hur delfinerna tränas, matas och höra hur de ”pratar” med varandra. Vill du så får du till och med känna på dem tillsammans med tränaren. Du blir garanterat väl omhändertagen av detta sociala och vänliga djur.
Närkontakt Delfin
När du deltar i Närkontakt delfin får du veta mer om delfinerna och deras liv, både ute till havs och i Delfinarium.Du får lära dig hur de tränas och hur de kommunicerar med klockljud och visslingar. Kring detta bedriver Kolmården forskning, som du också får veta mer om. Efter teorin följer lunch och sedan tar du iklädd våtdräkt sällskap  med tränaren mot vattnet. Vid bassängen möter du delfinerna i deras rätta element…

DAG 2
PÅ DEN ANDRA DAGEN KOMMER DU FÅ UPPLEVA DET ANDRA VILDA MÖTET

Ulv, gråben, varg.
En mytomspunnen legend har många namn och ett nära möte med vargen är en mäktig upplevelse. Så här får du chansen att möta en varg! Tillsammans med en djurvårdare får du umgås på nära håll med vargarna i deras hägn. Och nyfikna som de är, så dkommer de att hälsa på dig och har absolut ingenting emot att bli klappade.

DET BLIR GARANTERAT ETT STARKT MINNE FÖR LIVET!

Närkontakt Varg
Du är hos vargarna i en timme och du får då lära känna den mysomspunne vargen. Djurvårdarna finns med hela tiden och berättar allt du vill veta, medan du och vargarna bekantar er med varandra. Normalt är de skygga djur men det upplever du inte här. Du kanske till och med får en nyfiken tass på dina axlar!

Hoppas du kommer få en vild och annorlunda upplevelse!

God Jul och Puss från Din Älskling!

ÅÅh, jag längtar sååå till dessa möten!!!!

Fick en GPS också så jag kan hitta dit…=)

Puss och kram på er…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.