Man vaknar och tittar ut och det är alldeles kallt och frostigt ute
Nästan vinter! Mysigt!

Har till och med varit duktig och varit ute och satt i motorvärman i bilen!

Fick dock inget glädjande besked igår när jag ställde mig på vågen…=(
hmm… skall nu i helgen verkligen utvärdera vad jag gjort och vad jag inte gjort och både skriva ett tränings och kostschema som jag slaviskt skall följa i några veckor. Sen gör jag en ny utvärdering på om det funkar eller inte och om jag behöver göra några ändringar eller om det bara är att fortsätta.

För så som det ser ut nu är det någonstans jag slarvar eller behöver lägga till eller ta bort för att det skall funka 100%

Träningen igår bestod av intervaller, vilket gick lysande bra till min stora förvåning.
Har inte sprungit något de senaste pga mina dåliga skor och att jag så lätt får problem med ena höften.

Men igår trotsade jag denna vetskap och det enda jag har idag är en enorm träningsvärk i vaderna =)


Fredagkvällen tillbringade jag i garderoben=)
Sorterade och lade sommarkläder, som jag ej kommer använda på ett tag, i kartonger och rensade. BLev massa ny plats!

Gjorde en annan upptäckt idag
Blenda är smartare än Caisa….=(
Eller åtminstone mer lättlärd.
Jag tränar Caisa på att lyssna på min röst och inte mitt kroppsspråk. Just nu tränar vi på ligg. Att hon skall kunna lägga sig ner när jag står med händerna längst sidorna och säger kommandot Ligg. Lägger hon sig innan jag sagt kommandot får hon ingen belöning och så håller vi på. Så fort det vankas köttbullar kommer givetvis Blenda springande och vill vara med. Så idag sitter båda hundarna och väntar på köttbullar. Jag säger kommandot Ligg och Blenda lägger sig ner helt klockrent medan Caisa sitter kvar!!!!
Smart liten tjej!

Nu ska jag kila iväg till jobbet, sen skall det tränas och städas och grejas med hundarna.
Hoppas verkligen bilen är varm nu…brrrr… hatar kalla bilar!

Hej så länge…

2 kommentarer

  1. Wow, superb blog layout! How long have you ever been running a blog for?
    you make blogging glance easy. The overall glance of your website is wonderful, let alone the content material!
    You can see similar here sklep internetowy

  2. Thanks for sharing your thoughts on ecommerce. Regards I saw similar here: Najlepszy sklep

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.