Träning vecka 2
Mån
: Styrka ben +axlar
Tis: Löpning 8km (54min)
Ons: Styrka rygg + bröst
Tors: Löpning 6km (38min)
Fre: Styrka rygg, axlar 40min cardio
Lör: Löpning 1mil (75min)
Sön: Military Fitness, Skatås

Löpningen har flytit på ovanligt bra tills igår. En mil var väldigt tungt, benen kändes som två stockar! Det ger sig nog när benen vant  sig! Vågen står fortfaran still så får lägga in lite mer promenader nästa vecka. Vill inte dra ner på kolhydraterna, blir så himla trött! För övrigt har jag fortfaran inte fått tummen ur och baka något bröd men men!  
                                            
                                            BARA 8 VECKOR KVAR JU!!

Det roliga erbjudandet jag fick för ca en vecka sedan verkar rinna ut i sanden…trist asså!! Förstår inte varför folk måste slänga ur sig saker utan att de har mer fakta på benen!! Typiskt dagens människor!!  ego ego ego!! Tänker inte på andra utan bara på deras egen vinning och passar det inte dom , nä då skiter man i det och sticker huvudet i sanden!! suck! Det finns verkligen ett fåtal antal människor jag känner at jag kan lita på till 100%, människor som menar det de säger och gör det de säger! Jag tycker det är trist ,att när man nu för tiden bestämmer att man skall göra något med någon, till exempel ta en fika eller liknande. Då vet man inte det helt säkert utan det där kan komma att ändras ca en timma innan. Det dimper ner ett sms med ”jag hinner inte idag” eller ”jag mår dåligt”. Säker att man vet det en timma innan man skall träffas. Men man får väl kanske bara vara glad över att folk ens orkar bemöda sig med att höra av sig…. Värsta sorten är ju dom som man bestämmer något med, sen hör dom inte av sig och dom är helt omöjliga att få tag i!! Snacka om att (utsäkta uttrycket) PISSA PÅ NÅGON ANNANS TID!!

Ja jag kanske verkar lite gnällig nu men jag är väldigt trött på sånt beteende då jag själv aldrig skulle bete mig på ett sånt vis!! Eller så kanske det är jag som helt enkelt bryr mig för mycke… det kanske inte är meningen att man skall bry sig särskilt mycke i dagens samhälle…?

Blev dock lite förvånad i morse när det damp ner ett mail i min inkorg på FB.  Mailet var från en person som bad om ursäkt för personens tidigare mail jag fått från denne, för att det kanske hade verkat otrevligt. Jag blev glatt, överraskad i alla fall. Det kanske ändå finns lite hopp om att somliga kanske ändå bryr sig om sina medmäniskor=)

                  

                                               LIVET ÄR HÅRT, MEN ORÄTTVIST
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.