Slog mig idag vad mycket det ger att ha hund i sitt liv och vad glada människor blir av hundar!! Ibland kan jag bara stå och titta på mina två fyrbenta sötnosar och le och konstatera att det hade varit förbaskat tomt utan dom!  Visst, man hade inte behövt dammsuga lika ofta och man hade haft avsevärt många fler icke söndertuggade saker osv men i slutändan är det värt det!  Jag tänker på vad mycket människor man lärt känna pga hundarna.  Det är verkligen kul att det finns så många som är intresserade utav hundar! Det märker man ju bara när man går på stan och folk vill komma fram och klappa och frågar massa frågor.

Nu för tiden att ut och gå utan hundar känns väldigt konstigt och tomt… det är mysigt att alltid ha sällskap, två bruna som alltid svansar efter en vad man än går. Sitter jag vid datorn ligger de i fåtöljen jämte, tittar jag på tv kravlar de upp i soffan och har krig om vem som skall ligga närmst mig. Åker jag hemifrån ligger de troget och väntar på mig i gästrummet och så fort de hör bilen komma på uppfarten öppnar de dörren och springer ut och möter mig (Caisas påhitt). Oavsett hur arg man blir på dom så tycker dom om än lika mycket ändå efter 2min!

Tråkigt det hade varit  utan er sötnosar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.