I morse var jag uppe med tuppen (kändes det i alla fall som) så nu är man trött som en get!! Lite extra trött och mosig efter löpningen är man allt också! På ett bra vis. 

Hade egentligen tänkt sprungit på dan men så blev det inte!
Tiden sprang iväg för mig efter jobb, fika, hämta Caisa och mys framför brasan med pappa. Han lekte förvisso mest med min GPS men ändå…. det är nu Dregen som talar till mig och säger hur jag skall köra. Svänga höger eller vänster och sånt…coolt va 😉

Caisagumman är i alla fall hemma nu!! Ordningen är äntligen upprättad! Återigen kommer det att bli extra trångt i sängen, dörrlisten kommer  bli sönderriven när Caisa desperat försöker öppna dörren och för att inte glömma hennes eviga pip! Som sagt mysigt att hon är hemma igen =)

Bäbisbilder!!

 

Det är inte alltd gulligt med valpar..dom biter väldigt hårt asså!!

Sweet dreams…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.