Hemma efter en lååååång och rolig dag på My Dog!

Tiden gick förvånantsvärt fort även om det stundtals blev en del väntande. Typ Domare som skall fika i 10min och så blir det istället 35min innan de sätter igång och sen behöver Domaren gå på toa och så är han borta i 15min osv….. men men Blenda skötte sig fint den lilla skrottan! Räckte dock inte till någon placering av de 9 hundarna som tävlade i hennes klass. En slätt 1:a bidde det i alla fall (vilket är önskvärt för er som inte vet). Dom som får en 1:a/ Första pris går vidare och tävlar om placering. 1, 2, 3 ,4 och reserv.

Syrran Pixie blev i alla fall placerad Tvåa och fick ett CK (Cert Kvalifikationer). Vilket betyder att man har en väldigt, väldigt fin hund!! Grattis, Grattis syrran!!
Vi är inte alls avis;)


Dreamteamet Blenda och Emma


I väntans tider…


Vi i våra fina, lila outfits! Borde vunnit bara pga dom! 😉


______________________________________________________________

Åhh så lite träning också;
 
Körde ben och axlar igår. Gick riktigt bra! Massa kraft och orkade många och mycke av allt! Ökade inga vikter men i både antalet set och reps! Av någon anledning hade jag bestämt mig innan att jag skulle springa i 20min. Vilket inte alls gick! Mina ben var som två tunga stockar! Kände mig inte alls nöjd med den insatsen. Fick bli cykel i 60min istället. Mjölksyran kom hastigt krypande och efter 25min ställde jag mig på rotexen. Efter ytterligare 20min kändes allt bara hemsk och jobbigt och den där jäkla ångesten dök upp!! (Trodde ju att den hade försvunnit för gott!! )Kämparglöden, motivationen, träningsgnistan, allt var som bortblåst!

Åkte hem och käkade. Väntade på att ångesten skulle försvinna. Det gjorde den inte…. tvärtom! Det är ju just i dessa situationer jag skall ”testa mina nya vingar”  och tänka på ett sätt som gör att så att min sinnesstämning ändras men jag var totalt oförmögen att göra detta  Vilket inte underlättade min sinnesstämning…

Jag måste nog inse att jag inte kan känna mig på topp jämt, utan jag skall vara nöjd med det jag presterar, utifrån min dagsform! Och blir det inte som jag har tänkt mig, så går inte världen under för det!!  Jag får ta nya tag bara!!

Fokus på mål 1 Frida!

4kg ner på 10veckor
Till min  brors bröllop!

Keep Up the Good Work Baby…!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.