Hemma efter en ganska kort men intensiv dag! Jobbade som ”hudis” idag.
Telefonen ringde konstant och tydligen var allas produkter slut idag och inte en enda som kom ihåg vad just deras produkt hette! Men men alltid kul när det händer lite!

Jag sprang igår, kunde nästan springa i en hel timma, var bara några gånger som jag gick. Kändes riktigt, riktigt bra! Gjorde inte ont någonstans, stegen var lätta och jag hade fullkomlig kontroll på min kropp och mina andetag. Det bara flöt på! Skön känsla!

Håller fortfaran på att filura lite på mitt träningsupplägg.
Har flera mål i sikte och beroende på vad jag beslutar mig för så kommer detta att påverka mina träningsplaner. Men för att kunna genomföra en del saker måste några saker runt omkring stämma och jag är inte säker på om det gör det eller om jag faktiskt ens kan nå somliga av de mål jag siktar på!
 
Men det är ju det som är lite av utmaningen också, att våga försöka!!

Tidigare har jag velat väldigt mycket.
Velat, men aldrig satsat helhjärtat och fullt ut!
Varför? I fall jag inte nådde hela vägen så kunde jag inte bli besviken eftersom jag inte gett 100% 

Korkat att tänka så, jag vet!!

Som tur är så tänker jag inte så längre!
Nu VILL jag och TÄNKER satsa helhjärtat för att nå dit jag VILL!
För att få dom resultat jag VILL!
Krävs bara att jag finslipar mina planer lite, så bär det snart av!
Får vänta lite med att avslöja mina planer bara, så inga ändringar sker!

Ett mål kan jag avslöja 
Vasaloppet 2011! =)

1 kommentar

  1. Can you be more specific about the content of your article? After reading it, I still have some doubts. Hope you can help me.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.