Fasen vad trött jag är…… sover ca 9timmar natten men känner mig ändå jättetrött!!

Skulle lätt kunna gå och lägga mig nu och sova i några timmar…zzzzz

Hade kund i morse, sen spran jag 6km. Åkte hem och käka och tog sen en långis med hundarna på ca 75min. Inte ens den friska luften hjälpte! Kvickna till lite efter en MEGAkopp kaffe sen när jag kom hem…

Slappar lite nu innan jag skall iväg och köra bröst,triceps och jobba. Kikar runt lite på Yogainstruktörskurser. Skulle nämligen vilja utbilda mig till yogainstruktör och börja köra klasser i det. Yoga har gjort underverk med min stela kropp och överhuvudtaget är det ett väldigt bra komplement till sin träning för att få balans och jag gillar ju att insruera…samt att man  alltid får plats om man själv skulle vara instruktör! =)

Japp, det bestämmer jag! 
Innan året är slut skall jag vara färdig Yogainstruktör!

DET ÄR LÄTT ATT FATTA BESLUT NÄR DET INTE FINNS DÅLIGA ALTERNATIV

1 kommentar

  1. Insightful and well-written! Your points are thought-provoking. For those wanting to learn more about this topic, here’s a great resource: FIND OUT MORE. Interested in hearing everyone’s perspective!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.