Igår kände jag mig asdeppig efter mitt pass och idag känner jag mig helt hög av lycka av alla endorfiner!!

Började med rygg, ökade i en del övningar, hade hur mycke energi somhelst! Även stark i biceps men högern krokna lite. Avslutade med en konditionsdel. 38min löpning! Och fy f*n vad bra det gick, om jag får säga det själv!! Helt gryym skön känsla efteråt och nu!! Brände hela 456kalorier=) Gainomax och valnötsbröd ligger nu i magen!

Ska höja mitt kaloriintag lite i morgon då jag skall springa ett långpass på lördag.
Ska unna mig lite brända mandlar i morgon på mässan!!

Puss på er!! 

2 kommentarer

  1. Thank you for your sharing. I am worried that I lack creative ideas. It is your article that makes me full of hope. Thank you. But, I have a question, can you help me?

  2. Very engaging and funny! For more information, visit: EXPLORE FURTHER. Let’s chat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.