som sagt känner mig lite trött på mig själv och känner att jag skulle vilja göra någon liten förändring. Ny rolig frisyr eller något annat skoj… just nu är min lugg så lång att jag inte har någon. Det är fint med lugg men den växer ju tyvärr som ogräs och är ganska mycket ivägen.. får man välja så är det skönare att inte ha lugg! Men då har man inte heller direkt någon frisyr och det är ju också tråkigt…. hmmm

Kanske är det man behöver, klä upp sig och känna sig lite fin!
Man glider ju alltid omkring i dom här träningskläderna och sen när man kommer hem är det på med myskläderna… hur kul är DET??!

Jag har förvisso skrotat en hel del onödiga tankar, som stjälper mer än de hjälper och det är ju faktiskt en förändring!! En väldigt bra och nödvändig förändring!!

DEN STÖRSTA SVÅRIGHETEN ÄR INTE ATT FÅ FOLK ATT ACCEPTERA NYA IDÉER,
UTAN ATT FÅ DEM ATT ÖVERGE DE GAMLA.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.