Jag har varit en dålig bloggare och vare sig hunnit eller orkat att skriva något på ett tag. Har både hänt mycket samtidigt som det inte har hänt så mycket! Umgicks väldigt mycket med vänner förra veckan och tog en liten paus från träningen några dagar då jag kände mig lite sliten samt att jag hade fokus på lite annat…

Torsdagen var i alla fall en skitdag! (Halva torsdagden) Lämnade in bilen för att få utbytt avgasrör. Vilket skulle ta 40min. Efter att jag suttit 20min och sörplat kaffe och bläddrat i biltidningar, kom ”bilnissen” ut och frågade var jag ställt bilen för de hitta den inte…. Idiot! Efter 40min kom han ut och sa att det uppstått problem när de skulle låsa upp bilen då ”plötsligt” fjärrdosan sluta fungera till billarmet och när de låste upp bilen manuellt gick larmet och de kunde nu inte stänga av det… idiot! För att göra en lång historia kort fick jag i alla fall sitta där jättelänge till och de kunde ändå inte lösa problemet och nu måste jag lämna in bilen igen för en felsökning som kostar hutlöst mycke!! Kass!!! Fick dessutom stressa som en idiot till jobbet sen där en idiot snodde parkeringen mitt framför näsan på mig!!  Skyndade hem till hundarna som varit ensamma jättelänge och när jag kör in på uppfarten möts jag av dom! Paniken stiger inom mig då ingen är hemma!! Monstrena hade brutit sig ut ur arbetsrummet och vem vet vad för sattyg de hittat på i huset då de varit ensamma i flera timmar samt att jag hade glömt att låsa ytterdörrern! Idiot!! Som tur va hade de inte gjort någonting=)
Ibland har man väl  lite tur…

Känns som att en förkyldning ligger och jäser. Jag har ont i huvudet, fryser, känner mig tjock i halsen och nyser…blä!
Orkar man tända en brasa tro…?

ALLA DESSA DAGAR SOM KOM OCH GICK INTE VISSTE JAG ATT DET VAR LIVET

1 kommentar

  1. Loved the wit in this article! For more on this, click here: DISCOVER MORE. Keen to hear everyone’s views!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.