På tåget hem var det en riktigt surgubbe jämte mig som började tjafsa och vara otrevlig mot tågvärden. När sedan även en resenär försökte vara snäll och förklara för honom dom nya tågreglerna, gav han sig på henne istället. ”jasså så du är så perfekt och kan allt! Glömmer ingenting! Är du på bråkhumör eller?!” osv

Snacka om att ha haft en dålig dag, förhållande, liv eller vad som helst och låter det gå ut över sina medmänniskor!!  Nää, såna människor borde inte ens gå utanför dörren om de inte kan uppföra sig!!

Råkade även ut för en annan surtant idag när jag ringde till Konsumentverket för att få lite hjälp. Jag tyckte hon bemöte mig och mitt ärende väldigt otrevligt och när jag sade till henne att vara tyst och lyssna på vad jag hade att säga så slängde hon på luren!!
Oerhört serviceminded!!! NOT!!

Träningen har det varit lite mindre av det senaste då jag både har varit sjuk och bortrest. Har kört på bra med styrkan men tyvärr har löpningen blivit lite lidande. Villet konstigt nog har genererat en liten viktnedgång…. min kropp är konstig…. jag har förvisso ändrat på min kost och följt detta väldigt bra!!
Jag tror att jag äntligen har lyckats hitta en bra balans som passar min kropp.
Har i stort sett inget sötsug alls nu för tiden!
Och har jag det så kan jag ta lite! LITE!!

Jag känner mig starkare och starkare för varje pass och i söndags gjorde jag riktigt tunga knöböj (för att vara jag!) med riktigt, riktigt bra kontakt! Har ju en lite klen och känslig ländrygg och mellanåt så kan jag till och med inte ens köra knäböj pga den.
Men i söndags asså!!
Hur bra som helst som sagt!
Djupa, fina, tunga och ingen sviktande ländrygg=) 
*LOL*

Dagens bänkpress va väl förvisso ingen höjdare kanske men ääh….
man kan inte ha fallenhet för allt=)


25år och nu börjar rynkorna i pannan komma….=)

ATT VÅGA ÄR ATT BARA MISTA MARKEN FÖR EN STUND.
MEN ATT INTE VÅGA, FAST MAN VILL, ÄR ATT FÖRLORA SIG SJÄLV OCH MER DÄRTILL

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.